torsdag 28 april 2011

Her Royal Highness




Imorgon är det dags igen - kungligt bröllop, prins William och Kate Middleton ska gifta sig i England. Jag hoppades på en inbjudan men tyvärr den kom bort hos posten. Istället får jag se vigseln på TV, tur att man är mammaledig eftersom vigseln börjar kl:12.00. Nu är frågan om brudparet känner alla 1900 gäster som är inbjudna till vigseln, tveksamt!

Tur att man är uppvuxen med Svensk Damtidning och det är något särskilt med kungligheter och hade man avskaffat monarkin hade Svensk Damtidning fått läggas ner:-) Jag läste att Kate hade bjudit brevbärare, pubägaren och slaktaren från hennes hemby. Undra om de får sitta sidan om Drottning Elizabeth. Jag ser i alla fall fram emot vigseln och alla fina klänningar och en ängel kommer att vara extra stolt imorgon när hennes son gifter sig.....

2 kommentarer:

  1. Vi är på plats där emot, inte till vigseln tyvärr, vårt plan landar inte förrän kl 17 och då är väl den värsta yran över. Men vi firar brudparet med en stor Guiness på vår favoritpub Salisbury framåt kvällen.
    Ha en trevlig Valborgsmässohelg!!

    SvaraRadera
  2. Så trevligt! Ha en skön helg i London...

    SvaraRadera