måndag 21 november 2011

Shoppingdag

För ett tag sedan fyllde mormor/mamma år, tror att det var 41 år hon fyllde.... En kvinna i hennes ålder har ju allt. Tänkte först köpa en sjal för att utöka hennes sjalantal eller en kruka. Men jag tyckte det var bättre att kombinera en present som innehöll shopping, lunch, egentid och lite inspiration.... så i lördags hämtade jag mamma för en shoppingdag i Malmö!

Det var så skönt att gå på stan på egen hand utan barn (och man). Lite inspiration inför julen fick man och skönt att bara strosa omkring utan en lång lista på saker som man behövde handla. Vi hittade ett nytt lunchställe SMITH på Hansa, ett mysigt och bra ställe med god mat.

Efter fem timmars shopping och ett par påsar avslutade vi dagen på Mosaik och ett glas vin.... en repris till våren kommer!

Tack mamma för en mysig dag!

2 kommentarer:

  1. Vilken snygg donna!
    Sååå mysigt ni verkar ha haft det, det var ni helt klart värda....hoppas kunna hänga på er någon gång, ni verkar ju kunna det där med att shoppa...trots allt så var det ju ni som "lärde" mig shoppa på Ullared...men jag kanske inte är så svårlärd...
    kramar emma

    SvaraRadera
  2. Nästa gång tar vi en shoppingdag i Sundsvall eller så kör vi Stockholm:-) och då hänger du på Emma...

    SvaraRadera