söndag 26 maj 2013

Tack och adjö

Så har tiden kommit då det är dags att säga hejdå till bloggen. För närvarande finns inte lusten och orken att hålla igång bloggen. Bloggen förblir för mig en "offentlig dagbok", där jag har många fina minnen samlade. Tyvärr uppnådde jag inte målet med att den skulle bli större än Blondinbellas:-) Tack till alla som har följt bloggen!

5 kommentarer:

  1. Lite ledsamt att höra att du slutar skriva Vivi, jag är ju en mycket trogen läsare av VM bloggen. Och har gillat den! Tack för allt ni delat med er av och inspirerat till.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Tusen tack Vivs för att jag har fått chansen att hänga med er i vardagen och kolla in vad ni haft för er! Som tur är får jag ju hänka på i fortsättningen ändå, bara inte i bloggform :) Kram

    SvaraRadera
  3. Tråkigt att inte kunna hänga med i eran vardag men förstår helt ditt beslut! Det var ju du som fick in mig i bloggvärlden o det tackar jag för. Kram från svägerskan!!

    SvaraRadera
  4. Håller med ovanstående, men jag förstår dig! Men det finns ju en värld utanför cyberrymden så vi ses i verkligheten istället!!! Kram Sofie

    SvaraRadera
  5. Åh jag som har 1000 frågor om ert hus! Vi är inne på samma modell men infon är knaper. Inget sätt få kontakt med dig? Typ mail, fb??
    Fridasalo@gmail.com

    SvaraRadera