måndag 19 mars 2012

Helgen



Hoppas att inte tandläkaren läser vår blogg, men en nöjd tjej som får hålla russinburken själv!

Ny vecka och det är dags att komma in i rutinerna, känns som jag har varit på resande fot sedan vecka 7, men nu är det slut med alla vintersemestrar och nu satsar vi på våren....

I vanliga fall är det barnen som är snoriga, men i helgen har det varit jag som har haft hosta och halsont. Fast vi har ändå tagit oss ut och nu när våren närmar sig, är det dags för fotbollssäsongen att kicka igång. Enligt mannen finns det inget bättre än att läsa lokalsporten i Sydsvenskan. I lördags åkte vi ner till idrottsplasen/lekplatsen (alla barnen träffas där) för att titta på A-laget, som denna säsongen spelar i division 3. Minns när damerna låg i 3:an, oj vilket lag vi hade.


Till sommaren blir det fotbollsskola för Isak och det värmer i mammas och pappas hjärta att han vill prova på fotboll. Även om hans mamma och pappa hade helt olika spelstilar, hoppas vi att en ny lill-Zlatan ska göra succé. Förresten har ni läst Zlatans bok? Mannen har inte varit kontaktbar den senaste tiden då han har suttit med boken och jag behöver nog inte läsa den eftersom mannen har berättat allt för mig. Eller vad sägs om att Zlatan hade en tavla på sina fötter i sitt nya hus och kompisarna frågade varför han hade en sådan tavla, till svar får han - det är dem som har betalat detta hus.


Ha en skön vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar