onsdag 10 februari 2010

OS

"Det viktigaste är inte att vinna utan att deltaga" Bevingade ord från grundaren av det "moderna" Olympiska Spelen, Pierre de Coubertin.
Det måste vara topp tre bland de värsta bullshit man hört. Tänk er själva in i Anja Pärsons kläder (inte bokstavligt nu) Träna som en idiot, få så tjocka lår så att knappt några byxor passar, ont i halva kroppen men efter fyra års tränande och slit står hon på starten. Första åket går kanon hon leder med tre tiondelar.
Efter en lång väntan på de andra 29:e som kvalificerade sig bland topp 30 är det hennes tur. Hon ställer sig vid starten kastar sig nerför branten, allting flyter på. Som den gamle storåkaren och mästerkommentatorn Stig Strand skulle sagt " hon har en bra linje" och "hennes skidor är aggressiva". Hon leder vid mellantiden och kommer ner mot målet. Med tre portar kvar gränslar hon....
Då kommer Anja Pärssons pappa och tränare Anders fram och säger...
- Men Anja, det viktigaste är inte att vinna utan att deltaga, YEAAH RIGHT!!

Naturligtvis kommer jag att dra mitt strå till stacken i form av stöd. Jag hoppas mycket på Helena i skidskyttet och Emil Jönsson i sprinten. Sen får vi inte glömma hockeyn, det kan bli riktigt grymma matcher!!

Någon som vet om Peja "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Lindholm är med i år??

Nackdelen med årets OS är tidsskillnaden, men till alla nyblivna föräldrar, nu finns det en anledning att vara uppe på nätterna.

Nu håller vi tummarna för Sverige och att vi slår vårt grannland - Norge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar