fredag 29 juni 2012

Fjällbacka

 Nu är jag och barnen hemma från vår minisemester på Västkusten. Vi har haft möjligheten att uppleva Fjällbacka från sin bästa sida, en riktig skärgårdsdröm. Men vi tar det från början....
Vi hämtade upp Malin på väg upp till Fjällbacka, eftersom det var hon som kom på denna idé med en minisemester, när männen fortfarande jobbar. På vägen upp stannade vi till vid Nordens Ark, en fin och trevlig djurpark och enligt Isak var tigern och leoparden det bästa. Jag kan bara hålla med....
 Väl i Fjällbaka guidade Malin oss runt i skärgården och vilka dagar vi hade, sol, sol, sol. Vad sägs om lunch ute bland klipporna, fina skärgårdshus, vår egen kapten Isak, glass i hamnen, lek & bus, krabbfiske och mycket havsluft.
 Vi avslutade vår minisemester med att stanna till på Liseberg, där vi hade ett par härliga timmar, jag och barnen. Min tanke var att efter Liseberg skulle barnen somna i bilen, men lagom tills vi kom till Helsingborg somnade barnen:-). 
 Tack mina älskade barn, för ett par härliga dagar tillsammans. Mitt mammahjärta värmer så att se er tillsammans och jag älskar er!
Tack också Malin och Fjällbacka för alla härliga minnen du har gett oss. 

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder! Ni verkar haft sköna dagar, kram Sofie

    SvaraRadera