onsdag 18 juli 2012

Bygga hus!

 Då är det dags att ta ett nytt steg och början på något nytt. Vi ska nämligen bygga ett nytt hus, men fortfarande i Åkarp. På bilden ovan kan ni se våran tomt, som numera liknar en äng, men nån gång nästa år står här ett nytt fint hus.

 Huset vi ska bygga heter Eksjöhus Attityd och ett hus som vi har fallit tillbaka på, när vi har kollat runt på andra husmodeller. Vi har fått ett gott intryck av Eksjöhus och det känns riktigt bra, även om det ibland finns saker som man inte kan påverka, såsom tomtens storlek och kommunbestämmelser.
Nedan följer ett par bilder från Eksjöhus hemsida, på Attityd.


Vi ser verkligen framemot detta och själv har jag redan flyttat in, tankarna finns hela iden på det nya huset. Lite ändringar har vi gjort, men annars är det som på ritningarna. De stora bitarna är redan bestämda, såsom kök, golv, badrumsinredning, fönster och dörrar. Det är många stora beslut/val på en gång, men jag tror att det kommer att bli toppen. 
Det är med sorg man kommer att lämna sitt gamla hus, det var här allting började, men nu kan vi tillsammans påbörja något nytt tillsammans. Hoppas att ni vill hänga med oss på vår husbyggeblogg, för det kommer nog att bli en hel del om det nya huset på bloggen. 

4 kommentarer: