söndag 7 oktober 2012

Helgen som gått....

 Tänk om alla helger kunde vara så här bra. Efter frukosten i lördags tog vi en promenad ner till vår fina damm och matade ankorna. Nike höll sig på avstånd:-) Därefter lämnade vi av Isak hos en dagiskompis för kalas. Under tiden passade vi på att förbereda inför kvällens kalas för våra familjer - Isak skulle firas!
 Isak hade önskat fondue till middag och glass till efterrätt. Tack alla för fina presenter till Isak!
Idag har vi bara tagit det lugnt och fixat här hemma. Poolen är nu stängd för säsongen och antagligen kommer vi inte att bada mer i den, snyft! Förhoppningsvis kommer de nya ägarna att njuta lika mycket som vi har gjort när man kan ta sig ett dopp precis när man vill eller att bara sitta i solstolen och njuta. På eftermiddagen fick Isak lekkompis på besök - Ville gjorde entré. Roligt att se att de hade så kul eftersom det är långt mellan gångerna. Camilla och Gloria dök upp lite senare och vi hann med en snabbfika. Vem vet kanske är det Camilla som hänger med på nästa utmaning:-)

Kvällen avslutades med en god middag á la Morberg, M. serverade en viltgryta, mums vad god den var. Antagligen för att både fru och barn höll sig borta från köket och all hans kärlek kunde läggas på grytan:-)
Nu sover barnen och mannen har tre olika matcher han vill se plus Partiledardebatt, så går det när man ska ha alla kanalerna. 
Nu laddar vi för en ny vecka......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar