torsdag 9 februari 2012

Norge

Håller på att planera inför den kommande Norgeresan. På lördag kör jag och barnen till Norge, vår privatchaufför upp till Lillehammer blir morfar. Tack gode gud för att jag slipper köra själv. Väl uppe i Norge möter vi upp en del av släkten, 10 personer blir vi totalt som ska bo i ett hus och precis utanför huset går längdspåret, där jag ska "gå på tur" i min lusekofta. Pappa är min vallningsspecialist och kommer att se till att jag har ett bra glid i spåret.

Detta är en av fördelarna med att gå hemma, att bara kunna åka iväg utan att tänka på jobb och liknande. Isak får ny två veckors sportlov och det ska bli kul att se om han kommer ihåg "glasstruten" när vi står i skidbacken. En annan fördel med att åka iväg själv med barnen och den andra får stanna hemma är, att man kommer hem till ett nystädat hem, en välfylld kyl och nybäddade sängar.....nu ångrar sig nog M. att han inte följer med:-)

Nu ska jag öva på lite norska glosor..... lingon=tyttebär

1 kommentar:

  1. Se till att L-G fixar lite fäste också om du ger dig ut i kuperat längdspår annars bli det jobbigt. Gå på tur har jag aldrig gjort, det låter jättehärligt. Du får berätta mer när vi ses. Det bli Säfsen för mig Ons- sön så lite längd för mig också, sista uppladdningen :) ha det toppen i Norge. Kram

    SvaraRadera