tisdag 24 november 2009

Vardagslyx

Ibland är det skönt att bara komma bort en kort stund för att få lite ny energi, så ikväll var det dags för lite massage, något som jag unnar mig varje månad. Det är så skönt att bara ligga där och drömma sig bort. Nu ligger jag i soffan och är lite öm här och där.

Just nu laddar vi inför vår Barcelonaresa med att se matchen Barca-Inter. Det ska bli en så häftigt att få se El Clásico på plats. Men vi ska hinna med mycket annat också, typ SHOPPING, Zara, Desigual och Mango, here we come!!!

Fast det är med blandade känslor vi åker iväg, vi kommer att sakna vår prins, att inte kunna läsa saga för honom innan han somnar, att inte få vakna till en kille som säger mamma, mamma och inte ha en kille som underhåller oss vid middag. MEN vi kommer att få äta middag i lugn och ro, sova länge och njuta av shopping. Men om vi får välja väljer vi helt klart det första alternativet, det är underbart att få vara med vår prins varje dag och han ger oss så mycket, stora bekymmer på jobbet är ganska små när man kommer hem.
Vi kommer att sakna dig, buppi.

//Mammi & Pappi

1 kommentar:

  1. Vad härligt med Barcelona! Är det nu till helgen ni åker? Önskar er en riktigt skön helg. Kom ihåg att det är härligt att längta efter sitt käraste ibland... Kram Camilla

    SvaraRadera