söndag 5 september 2010

Helgen som gått...

Oj, vad helgen kan gå fort, det var ju precis fredag, men helgen har varit skön och härligt sensommarväder har vi haft.

I lördags hade vi fam. Grewell/Göransson på middag och vem kunde ana att kvällen skulle sluta med att vi förmodligen åker på skidsemester tillsammans. Vill verkligen att Isak ska få möjlighet att pröva på skidåkning i vinter, han måste bara bestämma sig om han vill ha pappas eller mammas åkstil:-)
Igår blev det en liten utflykt till Tirups Örtagård med fam. Berg, där barnen kunde springa av sig på lekplatsen och där vi sedan intog lunchen. Isak somnade i famnen och vaknade lagom tills det var dags att åka hem.




Vi passade även på att säga hej då till poolen för denna säsongen. M. och Isak hjälptes åt att lägga på vintertäcket, tänk att en hel sommar har gått, men det har varit den bästa sommaren med poolen, många härliga bad har det blivit.....


Imorgon väntas en ny vecka, en kort arbetsvecka, sen bär det iväg till Turkiet på onsdag och en veckas semester....Jag längtar!
Ha en skön vecka alla nära och kära!

2 kommentarer:

  1. Tiden går med en rasande fart, roligt att du också tycker det även fast jag kan tänka mig att du läääängtar till lillans födelsedag.

    Hoppas du o din familj kommer få en härlig semester i Turkiet. Träffar ni på svenskar som har en restaurang där nere så kan det vara mina vänner :o) KRAMAR!

    SvaraRadera
  2. Ha det så skönt på semestern och passa på att
    njut ordentligt! Vi ska tänka på er :-)
    Kram Isakssons

    SvaraRadera