onsdag 29 december 2010

VM Bloggens nyårskarameller

År 2010 lider mot sitt slut men vilket fantastiskt år vi kan se tillbaka på. Här kommer lite godbitar från året:
Januari - Lilla Victor kom till världen och jag blev stolt faster till en liten goding. Isak fick sin första kusin.

Februari - En ganska lugn månad där vi tillbringade många timmar i soffan och följde OS från Vancover, vilken svensk insats. Skidskytte är som bäst när det är OS.

Mars - Sorg i familjen, våra hajar fick lämna, men ett nytt golv blev det efter vattenskadan.

April - Första bröllopet gick av stapeln i april. Herr och fru Wennick gifte sig och ett vackert brudpar fick vi se, dessutom fick man smyga med sin graviditet....

Maj - En tjejweekend i Lissabon med god mat och härligt väder. Värsta top-model lägenheten fick vi tag i och Portugals dåliga ekonomi förbättrades efter att vi hade shoppat klart:-)

Juni - Sommaren stod på ingång och vi hade en skön och härlig sommar att se framemot. Traditionsenligt blev det midsommarfirande i stugan med kompisarna och alla barn.

Juli - Andra bröllopet för året skedde i Sundsvall mellan herr och frun Henberg. Stolt syster som jag var denna dag över att Stoffe hade hittat sin "drömkvinna" och jag fick en underbar svägerska. En kul och rolig bröllopsfest som höll på in på småtimmarna då skåningarna festade loss i Norrland. Denna månad fick vi även veta att vi väntade en lillasyster samt att Isak blev stor på riktigt, han slutade nämligen med blöja.

Augusti - Tredje bröllopet blev ett skärgårdsbröllop på västkusten mellan herr och fru Böös. Jag och M. fick en härlig helg med brudparet och jag fick uppleva Camilla Läckbergs Fjällbacka.

September - Denna månad är som alla andra år en stor månad, då båda VM har födelsedagar, tyvärr var det inga särskilda födelsedagar, men nästa år smäller det för 81-orna. Det bästa med som hände under månaden var när vi åkte på semester till Turkiet en vecka med svärfar och familj. Vi hade en skön vecka med mycket sol och bad. Isak pratar fortfarande om Turkiet, så det får väl bli en resa dit igen....

Oktober - Då vår prins blev 3 år och hade kalas för sina dagiskompisar. Tänk att i 3 år har du funnits hos oss och kärleken till ens barn bara växer och växer för varje dag.

November - Vet inte vad som rankas högst bland mormors 60-årsdag i Köpenhamn, MFFs SM-guld eller M:s gasellpris, ni väljer själva? Men det vara stora händelser under denna månad.

December - Självklart är det när lilla Nike kom till världen och till vår familj. Detta är det största som har skett i vår familj 2010......

Vill även passa på att tacka alla (kända som okända) som har följt vår blogg under 2010.

1 kommentar:

  1. vilka härliga nyårskarameller vi fick läsa, kanonkul gjort

    SvaraRadera