söndag 30 maj 2010

Helgen som gått....

I´m back, förlåt för dåligt bloggande i helgen, men det har varit en fullspäckad sådan, men bara roliga saker.

Fredag: Grillfest med jobbet hos chefen, mycket trevligt. Vi lagade maten tillsammans och sen satt vi och snackade och hade det trevligt i timmar. Tyvärr blev klockan mycket, vilket märktes dagen efter.

Lördag: Utflykt till Helsingör med farfar och gänget. Helsingör visade upp sig från sin finaste sida. Mycket folk på gatorna och solen sken. Vi hamnade på en uteservering, där vi satt i två timmar och bara njöt. Efter ett par timmar vände vi båten hemåt för vidare färd till farfars stuga och grillning, ostbricka och mycket lek för barnen. Isak hade såå kul och ville inte åka hem....

Söndag: Dagen började med frukost tillsammans med herr & fru Ljungberg. Snäll som Lotta är hade hon köpt med en fotboll och inte vilken som helst utan en superettanboll (ÖIS)...tusen tack! Därefter var det dags att röja upp i garaget, oj vad kartonger, men oj vad fint det blev efter ett tag. Vi insåg att nu kan vi nog köra in bilen igen.
Självklart fick vi inte glömma bort mors dag-firandet. Vi bjöd våra mammor (inklusive mig själv) på en 3-rätters middag på Oliveras i Lomma, mycket god mat och det kommer nog att bli ett besök i sommar när man kan sitta ute.
Hoppas att alla fina mammor har blivit uppvaktade idag!

Tyvärr har jag inga foton för jag har lite problem med överföringen av bilderna.

Imorgon är det en ny vecka, en ganska fullspäckad med återigen bara roliga saker, ska ha avslutning i Alnarpsparken med dagis, hoppas att vädergudarna är på vår sida....

3 kommentarer:

  1. TACK FÖR EN MYSIG SÖNDAGSMIDDAG.MAN FÖRUNDRAS ÖVER ISAK,ATT HAN KAN SITTA I TVÅ TIMMAR UTAN GNÄLL OCH SKRIK.DET ÄR NOG FÖRÄLDRARNAS FÖRTJÄNST.

    KRAMAR FARMOR

    SvaraRadera
  2. Eller så är det mormors och farmors närvaro som gör vår prins så lugn och harmonisk/mormor

    SvaraRadera
  3. Nu var det ju assisterand förbundskapten som skickade budet med mig hem från Göteborg ;) Värvningen börjar tidigt nuförtiden!

    Tack själv, mysigt med frukost o att träffa er!

    SvaraRadera