måndag 28 juni 2010

Väntan

I väntan på tvåan märker man en stor skillnad jämfört med när man väntade ettan. Denna gången har vi inte ens tagit fram böckerna och man har ingen aning om vad som sker i magen. Förra gången var man väl insatt vad som hände varje vecka. Nu blir man istället påmind om att man väntar barn genom att man inte kan få på sig sina jeans, javisst ja vi ska ha barn, det hade jag nästan glömt!

Förra gången kunde min kära man eller då var det sambo/pojkvän säga till mig, så fin du är med din mage, nu låter det mer, oj vilken kagge du ligger inne med, precis vad man vill höra.

Vi har fått tid för ultraljud, dock har vi inte bestämt oss om vi ska ta reda på könet, förra gången ville vi veta, men vi skulle hålla det hemligt, men jag avslöjade det hela efter en och en halv minut. Mormor jobbar på sjukhuset och kom på hur jag uttryckte mig, där kan du se hans fot!

Fördelen med att väntar barn denna gång är att:
  • Vi slipper handla så mycket, allt står i garaget och väntar på att få användas igen.
  • Vi slipper skriva faderskapstest på socialen i Arlöv, bara det var en upplevelse i sig. Vilket ös personalen på socialen i Arlöv måste ha på sina julfester.
  • Nu får papporna bo över på avd 44 om det skulle bli aktuellt.
  • Allsvenskan är över så Micke slipper skrämma livet ur barnmorskorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar