måndag 22 mars 2010

Ändrade planer

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Markiserna blev uppsatta idag, men tyvärr blev det "lite" kortslutning, pumpen till akvariet slutade fungera med följden att vattnet läckte ut från pumpen, vilket i sin tur gjorde att golvet reste sig och blev förstört. Tyvärr fick hajen lämna oss, men inte frivilligt.......amen!
Det var bara att tömma hela akvariet och riva upp golvet. Nu hoppas vi inte att väggarna har blivit vattenskadade. Vi får hoppas att försäkringsbolaget är på vår sida....annars får man väl byta till V***A eller T***G H***A :-)
Det roliga i det hela var att på onsdag skulle vår öppna spis installeras men det är bara att skjuta upp det, förhoppningsvis är den installerad till nästa vinter.

Tur att pappa är i golvbranschen och jag har redan börjat kolla runt på nya golv och jisses var snygga golv det finns nu för tiden. Vita golv är inte helt fel och ett svart ekgolv är ganska läckert. Som min fader uttryckte sig; det är trendiga personer som vill ha det, fast när det gäller skötsel så är det inte lika kul! Frågan är om man ska köra på det trendiga eller man ska tänka praktiskt?


Vad tycker ni? Vad ska man ha för golv.....

7 kommentarer:

  1. Hahaha, kan det vara fru Berg som har skrivit ovanstående kommentar

    SvaraRadera
  2. jag måste hålla med om Pergo, speciellt med barn, ni kan ju lägga nytt golv när Isak e större. Tråkigt att kanske vara praktisk men ännu tråkigare när man lagt ner mkt pengar och att de sedan blir repigt med en gång.

    se om du kan gissa vem jag är;-)

    SvaraRadera
  3. Ingen aning vem det kan vara, ge dig till känna:-)

    SvaraRadera
  4. Heja Pergo! :o) Visst var det fru Berg i första inlägget!

    SvaraRadera
  5. Fam.Henberg/Johansson tänk Nu efter lägger man Pergo:s laminat måste man oxså installera värmeslinger. Fru Pergo-Berg Du får leverera till någon annan.

    SvaraRadera