fredag 19 mars 2010

Fredagsmys

Fick hämta vår älskling lite tidigare på dagis idag, eftersom dagispersonalen misstänkte ögoninflammation, men det har inte blivit något mer av det. Fast det är bättre att hålla sig borta från dagis. Kan inte förstå att det redan är fredag IGEN. Ser framemot en lång sovmorgon och en god frukost imorgon, undra om mannen kan fixa det. Annars blir det en skön helg, lekdejt på kvällen med Isaks kompisar och föräldrar och på söndag blir det kalas för Savannah, som fyller 9 år.
Nästa vecka kommer våra markiser och vår öppna spis ska installeras. Är nöjd med att två av våra projekt 2010 kommer att vara på plats nästa vecka.

Önskar er alla en skön helg!

2 kommentarer:

  1. Härligt att kunna slutföra två så stora årsprojekt redan i mars månad. Vivi, du är lika effektiv som alltid. Hörreni, jag vill berömma er för en jäkla bra blogg. Tycker om att läsa den. Vivi (mest antar jag?), du skriver varierat och underhållande. Samt uppdaterar ofta. Anders gillar också er blogg skarpt! Kramar från Camilla

    SvaraRadera
  2. Tack Camilla för dina fina ord. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så biten av bloggskrivandet. Fast Micke står för sportinläggen. Tyvärr blir det ingen spis i veckan, det blir ett nytt golv istället, jäkla akvarie!

    SvaraRadera